Tiskové zprávy str. 1

Produkty a služby
ČEZ Prodej

ČEZ Prodej začal rozesílat 1,7 milionu zákazníků informace k lednovému zlevnění

Společnost ČEZ Prodej začala rozesílat 1,7 milionu zákazníků s produkty na dobu neurčitou informace o lednovém zlevnění obchodních cen. Jako první je obdrží zákazníci s jedním odběrným místem, postupně ale poputují i k lidem, na které je psáno víc elektroměrů či plynoměr. Během října ČEZ Prodej obešle všechny zákazníky, kterých se zlevnění týká.

11. 10. 2024

Jaderné elektrárny

Pro kontroly a výměnu palivových souborů ČEZ dnes večer plánovaně odstaví druhý temelínský blok

Kontroly bezpečnostních systémů, turbíny, 74 investičních akcí nebo výměna části palivových souborů. To jsou jen příklady nejdůležitějších prací během plánované odstávky druhého bloku Jaderné elektrárny Temelín. Energetici blok od přenosové soustavy odpojí dnes večer. Celkově má ČEZ v plánu udělat téměř devatenáct tisíc činností, na které předběžně naplánoval dva měsíce.

11. 10. 2024

Udržitelný rozvoj a ESG
Ostatní
Charita a sponzoring

V Lounech už mají pět Oranžových přechodů, brzy přibydou další dva

Louny –  V pořadí již pátý Oranžový přechod byl zprovozněn v Lounech. Nachází se na křížení ulic Karla Stanislava Sokola a Poděbradova. Na jeho realizaci přispěla městu Nadace ČEZ v rámci stejnojmenného grantu finanční částkou 119 897 korun. Nasvětlením zcela nového přechodu je zajištěno bezpečnější přecházení chodců v bezprostřední blízkosti frekventované křižovatky, neboť v okolí se nacházejí dvě mateřské školy, vlaková zastávka, kulturní dům, park a také budova okresního soudu.

9. 10. 2024

Udržitelný rozvoj a ESG
Ostatní
Charita a sponzoring

V České Lípě zmodernizovali dětské hřiště v městském parku; díky grantu od Nadace ČEZ má teď přívlastek Oranžové

Česká Lípa – O další multifunkční dětské hřiště se rozrostla rodina Oranžových hřišť na severu Čech. Stalo se tak v Libereckém kraji, konkrétně na okraji Městského parku v České Lípě. Hřiště je určené pro děti od jednoho roku do 15 let, přičemž město do jeho realizace investovalo 2 300 000 korun. Rovný jeden milion přitom získalo od Nadace ČEZ právě v rámci grantu Oranžové hřiště.

9. 10. 2024