Tiskové zprávy str. 1

Produkty a služby
ČEZ Prodej

ČEZ Adademie zavítá do Opavy, Nového Jičína a Olomouce

Jak se budou vyvíjet ceny elektřiny? Je pro naši rodinu výhodné pořízení fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla? Jak nenaletět elektrošmejdům? Na tyto a další otázky odpoví zájemcům na slovo vzatí odborníci na zastávkách ČEZ Akademie v Opavě, Novém Jičíně a Olomouci.

7. 9. 2024

Vzdělávání a nábor
Udržitelný rozvoj a ESG
Ostatní
Charita a sponzoring

Díky přiznanému grantu Oranžové hřiště získaly Roztoky od Nadace ČEZ polovinu potřebných financí na realizaci nového sportoviště

Roztoky u Prahy – Vybudovat bezpečné a široké veřejnosti přístupné multifunkční hřiště v Žalově, hlavně zaměřené na děti a mládež, si dali za cíl radní z Roztok u Prahy. Na jeho povrch a dopadovou plochu, tedy umělý trávník s kombinovaným vsypem, a mantinelové oplocení přispěla městu prostřednictvím grantu Oranžové hřiště rovným milionem korun Nadace ČEZ. Stejnou částku vložily do realizace projektu i samotné Roztoky.

6. 9. 2024

Ostatní
Charita a sponzoring

Děti ve Svratouchu mají nové hřiště od Nadace ČEZ

Svratouch, září 2024 - S novým školním rokem mají děti z Mateřské a Základní školy ve Svratouchu nové Oranžové hřiště. Nadace ČEZ projekt podpořila částkou 100 tisíc korun.

6. 9. 2024

Teplárenství
Ostatní
Elektrárny

Den otevřených dveří k 70. výročí uvedení hodonínské elektrárny do provozu

V sobotu 28. září 2024 se Elektrárna Hodonín otevře pro veřejnost. Budeme se na Vás těšit od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma.

5. 9. 2024