Aktuality z jaderných elektráren str. 679

Provoz JE Dukovany

Dukovany jsou výkladní skříní společnosti TVEL

Dukovany, 5. června 2007 - Pověřený prezident ruské společnosti TVEL vyrábějící jaderné palivo Jurij Alexandrovič Olenin si prohlédl jadernou elektrárnu Dukovany. Během své návštěvy se Olenin podíval na uzel čerstvého paliva na reaktorovém sále, zmodernizovanou dozornu na třetím bloku a krátce nahlédl i do nového meziskladu použitého paliva. Dukovany patří k nejúspěšnějším jaderným elektrárnám využívajících palivo od TVEL.

6. 6. 2007

Informace z JE Dukovany - úterý 5.6.2007

PROVOZ ELEKTRÁRNY: od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 271 672 235 MWh.Výrobní bloky elektrárny jsou provozovány na výkonu. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků.

5. 6. 2007

Informace z JE Dukovany - pátek 1.6.2007

PROVOZ ELEKTRÁRNY: od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 271 542 840 MWh.Výrobní bloky elektrárny jsou provozovány na výkonu. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků.

1. 6. 2007

Informace z JE Dukovany - středa 30.5.2007

PROVOZ ELEKTRÁRNY: od začátku uvedení elektrárny do provozu v roce 1985 vyrobila Jaderná elektrárna Dukovany celkem 271 455 438 MWh.Výrobní bloky elektrárny jsou provozovány na výkonu. Provozní systémy elektrárny pracují podle potřeb režimu bloků.

30. 5. 2007