Tiskové zprávy str. 1

Charita a sponzoring

Děti ze Suché Lozi dostaly k zahájení školního roku Oranžové hřiště

Hned vedle školy a školky vyrostlo v obci Suchá Loz na Uherskohradišťsku Oranžové hřiště s atrakcemi pro malé i větší děti. To, jak bude hřiště vypadat, navrhli v anketě děti i rodiče, vysvětlil starosta obce Václav Bujáček. Na stavbu za zhruba 2,5 mil. Kč přispěla milionovým darem Nadace ČEZ.

31. 8. 2024

Vzdělávání a nábor
Udržitelný rozvoj a ESG
Ostatní
Charita a sponzoring

Děti zaměstnanců Thomayerovy nemocnice si měly sice kde hrát, ale hřiště potřebovalo kompletní rekonstrukci; přispěla na ni Nadace ČEZ

Praha – Poměrně rozlehlé je dětské hřiště u Mateřské školy Kukučínova, kterou navštěvuje zhruba 60 dětí zaměstnanců Fakultní Thomayerovy nemocnice. V současné době má hřiště za sebou kompletní rekonstrukci, přičemž ke stávajícím herním prvkům přibyla řada dalších. Na terénní úpravy a novou dopadovou plochu s novými integrovanými interaktivními herními prvky přispěla fakultní nemocnici Nadace ČEZ v rámci grantu Oranžové hřiště rovným milionem korun.

30. 8. 2024

Vzdělávání a nábor
Životní prostředí a obnovitelné zdroje
Ostatní

Vodní elektrárna Střekov se opět otevře veřejnosti; stane se tak tradičně u příležitosti Dnů evropského dědictví

Ústí nad Labem – Vodní elektrárna Střekov, kterou na řece Labi provozuje Skupina ČEZ, se v září opět otevře veřejnosti. Stane se tak v sobotu 7. a následně i 14. září, a to v tradičním čase od 10 do 16 hodin. Poprvé se tak otevřou dveře zájemcům o prohlídku v 10 a naposledy v 15.30 hodin. U příležitosti Dnů evropského dědictví tak budou moci nahlédnout do všech důležitých vnitřních i venkovních částí elektrárny. Exkurze je pochopitelně zdarma, novinkou ovšem je nutná rezervace času prohlídky na Střekov | Skupina ČEZ - O Společnosti (cez.cz).

30. 8. 2024

Ostatní
Charita a sponzoring

Nové příslušenství si pořídili hasiči v Červeném Kostelci

Hradec Králové, srpen, 2024 – Sbor dobrovolných hasičů v Červeném Kostelci díky Nadaci ČEZ zakoupil nezbytné vybavení pro fungování elektrocentrály. Nadace ČEZ přispěla částkou 116 200 korun v grantovém řízení Podpora regionů.

29. 8. 2024