7. 1. 2014

ČEZ Prodej dodá plyn České poště, s. p. Výhodné dodávky plynu a elektřiny ČEZ Prodej nabízí i dalším velkým zákazníkům

Společnost ČEZ Prodej zvítězila v soutěži o dodávky plynu pro Českou poštu, s. p. Výhodné dodávky energií jsou tak dostupné pro domácnosti i velkoodběratele.

Dodávky plynu pro Českou poštu, s. p., jsou naplánovány od 1. ledna 2014 do konce roku 2015. Celkový objem dodaného plynu za toto období se odhaduje na 180 318 MWh do více než 1000 odběrných míst. Společnosti ČEZ Prodej se tak podařilo obhájit pozici dlouholetého dodavatele plynu pro Českou poštu v řádném výběrovém řízení, kterého se účastnilo 5 uchazečů, a to zejména díky ceně dodávky plynu, nabízené kvalitě péče o zákazníka a jistotě stabilních dodávek komodity. „Podobně jako v případě České pošty společnost ČEZ Prodej uspěla i u dalších velkoodběratelů. Díky výhodným nákupům energií, poklesu cen na trzích a kvalitě dodávek s odpovídajícím servisem se nám v poslední době daří navazovat obchodní vztahy s rostoucím počtem velkoodběratelů,“ říká Martin Ludvík, ředitel podpory Business ČEZ Prodej. Upozorňuje tak na fakt, že ČEZ Prodej bude například dodávat plyn i společnosti Tesco Stores ČR a.s. nebo elektřinu společnostem Telefónica O2 Czech Republic, a.s., či Solutions and Services, a.s. (skupina Veolia Voda).

O Skupině ČEZ

Skupina ČEZ je největším výrobcem a dodavatelem elektřiny v České republice. Zároveň je největším alternativním dodavatelem plynu. Celkový počet zákazníků přesahuje 2,5 milionu. Prodej elektřiny a plynu koncovým odběratelům zajišťuje ve Skupině ČEZ společnost ČEZ Prodej, s.r.o. V říjnu 2013 Skupina ČEZ vstoupila také na trh mobilní telefonie s operátorem MOBIL OD ČEZ.