15. 12. 2011

ČEZ Teplárenská podpořila volnočasové aktivity dětí

Jirkov/Chomutov – Hned dvakrát nadělovala ve čtvrtek 15. prosince ČEZ Teplárenská, a. s. V Jirkově předal Libor Vízek, manažer provozní jednotky Chomutov symbolický šek na 20 000 korun řediteli ZŠ Budovatelů Miloši Rouskovi. Věra Flašková, jednatelka společnosti Kultura a sport Chomutov pak obdržela šek na 30 000 korun.

„Dvacet tisíc korun rozdělíme na dvě části. Jednu použijeme na vybavení našeho florbalového družstva. Tento druh sportu se stal mezi našimi žáky velice oblíbený, takže krom hodin tělesné výchovy máme na škole i florbalový kroužek. Jak se říká, každá koruna je dobrá a my tak můžeme nakoupit chrániče, hokejky či výstroj pro brankáře,“ řekl během poděkování Miloš Rousek. Jak dodal, druhá část peněz poslouží ke koupi potřeb pro výtvarné kroužky, konkrétně keramickou dílnu.

ČEZ Teplárenská - dárkyZa třicet tisíc korun rovněž ČEZ Teplárenské poděkovala Věra Flašková. Podle ní bude částka přerozdělena na sportovní aktivity dětí během víkendů a prázdnin. „Pořádáme pro ně zimní výjezdy za lyžováním do hor, případně akce na zimním stadionu. Někdy si chodí i zaplavat do bazénu v městských lázních či hrají ve  sportovní hale basketbal a podobně,“ poznamenala.

 Libor Vízek coby zástupce ČEZ Teplárenská, a.s., byl spokojen s tím, že se opět podařilo podpořit subjekty, které se zabývají volnočasovými aktivitami dětí a mládeže. „Ať už se jedná o školu nebo kulturně sportovní organizaci města, je jen dobré, že dokáží zabavit dnešní nejmladší generaci. Dostat děti z ulic za plnohodnotnou zábavou je totiž dnes velikým problémem,“ kvitoval Libor Vízek.