2. 7. 2008

Do Žatce, Jablonce a dalších severočeských měst putují hodnotné ceny z tipovací soutěže turné Posviťte si na úspory

Děčín, 2. 7. 2008 - Včera odpoledne si v Praze převzali z rukou Alana Svobody, ředitele divize Obchod ČEZ, a. s., a Bohumila Mazače ředitele společnosti ČEZ Prodej, s.r.o., svoje výhry ti nejlepší účastníci tipovací soutěže, která probíhala v rámci informačně-vzdělávacího turné Skupiny ČEZ „Posviťte si na úspory“. Do severočeského regionu putovalo hned druhé a třetí místo, a to do Žatce a Jablonce nad Nisou. První místo putovalo do Jičína.

„Elektřina je natolik cenné zboží, že by se s ní nemělo plýtvat. I když se o úsporách často hovoří, lidem stále chybí dostatek informací a dobrých příkladů. Málokdo například ví, že ročně může výměna domácích elektrospotřebičů kategorie C za elektrospotřebiče kategorie A a dodržování rad pro úsporné chování přinést běžně vybavené domácnosti úsporu více než 40% celkové roční spotřeby,“ řekl Alan Svoboda, ředitel divize obchod, ČEZ, a. s.

Výherci nejhodnotnějších cen.

První místo obsadil Pavel Svoboda z Jičína. Na druhém místě se umístila paní Romana Totzauerová z Klášterce nad Ohří, která se zúčastnila turné v Žatci. „ Do Žatce jsem si jela koupit koberec a u té příležitosti jsem navštívila informačně vzdělávací turné Skupiny ČEZ, kde jsem si také tipla výsledek. Nikdy jsem ještě nic nevyhrála a ani se mi tomu dosud nechce věřit“, raduje se s výhry paní Totzauerová. Společně s Pavlem Svobodou vyhráli nové LCD televizory Philips. Na třetím místě se umístila paní Zdeňka Pachmanová z Jablonce nad Nisou a radost jí udělala myčka Baumatic. „ Když se Vám něco takového poštěstí, je to nesmírná radost. Chvíli jsem zvažovala, že myčku věnuji dceři, ale mám novou kuchyň a myčku jsem ještě neměla. Třeba je načase ji vyzkoušet“, popisuje zážitky z daru paní Pachmanová.

Také další ceny úspěšných účastníků tipovací soutěže turné Posviťte si na úspory putují do severočeských měst. Šesté místo a troubu Bamatic obdržel pan Radek Šnirc z Loun, na desátém místě se umístila a pračku Fagor obdržela paní Helena Herškovičková z Teplic.

Soutěže se mohl účastnit každý, kdo během turné „Posviťte si na úspory“ navštívil Mobilní obchodní kancelář společnosti ČEZ, objednal si na místě některou z vybraných služeb společnosti ČEZ Prodej, s.r.o. a vyplnil soutěžní kartu s krátkým soutěžním kvízem. Otázka na kterou soutěžící odpovídali se týkala počtu registrovaných uživatelů služby VOK (Virtuální obchodní kanceláře) společnosti ČEZ Prodej, s.r.o. k určitému datu. Šestadvacet nejlepších tipujících z každého města se včera odpoledne sešlo na slavnostním předávání cen, aby se dozvěděli jakou z cen získali. Celkové pořadí výherců určoval co nejpřesnější odhad počtu registrovaných uživatelů služby VOK. Věcné ceny - elektrospotřebiče - do soutěže věnovaly partnerské společnosti celého turné, společnosti Philips, Baumatic a Fagor. Ceny pro ty, jenž se včera slavnostního finále neúčastnili, budou použity na dobročinné účely.

Interaktivní expozici se vzorovým bytem, jenž v průběhu května a června projela 36 měst v Čechách a na Moravě, si odhadem prohlédlo 15 tisíc návštěvníků. Počet zákazníků, kteří zavítali do Mobilní obchodní kanceláře dosáhl 1500 a počet aktivovaných služeb byl 1150.

Na druhém místě se umístila paní Romana Totzaerová z Klášterce nad Ohří, která se účastila turné v Źatci. Blahopřeje ji Bohumil Mazač, ředitel spolenčnosti ČEZ Prodej, s.r.o.

Na třetím místě se umístila paní Zdeňka Pachmanová z Jablonce nad Nisou, za kterou cenu převzala její vnučka Beáta Koháková (na snímku jí gratuluje Alan Svoboda, ředitel divize Obchod, ČEZ, a.s.).

Šesté místo obsadil Radek Šnirc z Loun, na snímku mu blahopřeje Bohumil Mazač, ředitel spolenčnosti ČEZ Prodej, s.r.o.

Desáté místo si vytipovala Helena Herškovičková z Teplic, cenu jí předával Bohumil Mazač, ředitel spolenčnosti ČEZ Prodej, s.r.o.