17. 1. 2017

Nezisková organizace PROSAZ převzala automobil od ČEZ

Zástupci společnosti ČEZ Korporátní služby předali neziskové organizaci PROSAZ automobil Škoda Roomster. PROSAZ pomáhá zdravotně postiženým především zajištěním přímé péče a zaměstnáváním v chráněných dílnách, ale provozuje také bezbariérové rekreační středisko v Líchovech u Sedlčan. Ve všech těchto činnostech bude pro darovaný vůz využití.

Pavel Herda (vlevo) předává automobil Tomáši Chmelařovi z PROSAZ

V sídle společnosti ČEZ předal automobil zástupcům PROSAZ manažer útvaru dopravní služby z ČEZ Korporátní služby Pavel Herda. Nejde přitom o první vůz, který ČEZ takto daroval. „V pravidelných cyklech obnovujeme náš vozový park a původní auta, která jsou stále plně funkční a navíc s prověřenou spolehlivostí, darujeme těm, kdo je potřebují. Velmi si vážíme aktivit, kterým se PROSAZ věnuje, a věříme, že je v tom darované auto ještě podpoří,“ řekl Pavel Herda z ČEZ Korporátní služby.

V chráněných výtvarných dílnách vyrábíme různé dekorační předměty, mýdla, svíčky, šité hračky nebo tematické předměty. Auto potřebujeme jak na dovoz materiálu, tak i na rozvoz výrobků na trhy a jarmarky, jichž se pravidelně účastníme,“ sdělila ředitelka PROSAZ Iveta Pešková a doplnila, že také v bezbariérovém pobytovém středisku v Líchovech u Sedlčan je spolehlivé vozidlo nezbytností, takže dar společnosti ČEZ Korporátní služby určitě nebude zahálet.