4. 3. 2014

Týden pro celou rodinu ve Špindlerově Mlýně, elektrokolo nebo vstupenky na festival. MOBIL OD ČEZ chystá svěží jarní kampaň

Všichni čekají na jaro. Probudí se příroda, těšíme se ze slunce a měníme šatník. Toto jaro bude důvodem i ke změně stávajícího mobilního operátora za MOBIL OD ČEZ, který přichystal novou kampaň plnou svěžích cen. Tu podporuje microsite www.zmenteoperatora.cz. Komunikace je doplněna lamppostery v Praze.

Do soutěže se mohou zapojit všichni, kteří se se změnou ročních období rozhodnou i pro změnu operátora. Přejít k MOBILU OD ČEZ nebylo výhodnější! „Celá soutěž by se dala ve zkratce vystihnout slovy změníte operátora, číslo vám zůstává, získáte výhodné ceny volání i SMS a navíc soutěžíte o skvělé výhry. MOBIL OD ČEZ je pro zákazníky atraktivní především díky nízkým cenám volání či absenci finančního a časového závazku. To jsou důvody, proč k nám zhruba v 60 % případů zákazníci přichází se svým stávajícím telefonním číslem, které je zároveň jejich primárním číslem,“ uvádí Veronika Svobodová, ředitelka produktového a segmentového marketingu ČEZ Prodej. Poukazuje tak na hlavní atribut soutěže. Ta je určena všem novým zákazníkům, kteří si k MOBILU OD ČEZ přenesou svoje stávající telefonní číslo. Právě oni mají šanci vyhrát týdenní pobyt ve Špindlerově Mlýně pro až čtyřčlennou rodinu, elektrokolo nebo vstupenky na hudební festival Colours of Ostrava včetně ubytování. Pobyt v horách je připraven pro tři výherce, na elektrokole odjedou dva zákazníci a duo vstupenek na festival čeká celkem na pět šťastlivců.

Jarní kampaň MOBILU OD ČEZ je podpořena microsite www.zmenteoperatora.cz, kde zájemci naleznou také podmínky účasti. V souvislosti s tím je připravena online kampaň. Jarní kampaň bude podpořena především mimo distribuční území ČEZ, kde lidé do poštovních schránek dostanou též informační letáky. Samotná soutěž probíhá od 1. 3. do 30. 4. 2014.

Jarní kampaň je doplněna i lamppostery, které vyzdvihují hlavní atributy služeb MOBILU OD ČEZ. S touto formou komunikace se veřejnost setká zejména v Praze.

O MOBILU OD ČEZ

MOBIL OD ČEZ nabízí jeden základní tarif „Platím, jak volám“ zcela bez povinných poplatků (paušálu). K němu je možné aktivovat další hlasové a datové balíčky. Za 200 Kč měsíčně hlasový balíček „Volám občas“ se sto volnými minutami do všech sítí. Hlasový balíček „Volám rád“ za 340 Kč obsahuje dvě stě volných minut do všech sítí. Aktivace jakéhokoliv hlasového či datového balíčku automaticky znamená telefonování na všechna čísla v síti ČEZ zcela zdarma. Datové balíčky jsou tři. Denní za 20 Kč s FUP 50 MB, balíček „Často online“ s 300 MB dat za 200 Kč měsíčně nebo „Žiju online“ za 300 Kč měsíčně s 1 GB dat. Stávající zákazníci ČEZ Prodej, kteří odebírají elektřinu nebo plyn, mají s MOBILEM OD ČEZ esemeskování v síti ČEZ zdarma. Mohou jím obdarovat i své tři přátele, kteří také využívají služby MOBILU OD ČEZ. Samozřejmostí jsou MMS, roaming či převedení původního čísla. Zdarma je k dispozici Hlasová samoobsluha s možností přepojení na operátora, která je dovolatelná z MOBILU OD ČEZ na čísle *84. Obsluhovat MOBIL OD ČEZ lze též na Zákaznické lince 840 840 840, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či přes internetovou samoobsluhu na www.cez.cz. Na všech těchto místech je možné si také MOBIL OD ČEZ zřídit.