30. 5. 2014

Výherci soutěže MOBILU OD ČEZ vyrazí v létě za zábavou

Léto bude díky jarnímu soutěžení s MOBILEM OD ČEZ plné zábavy! Kdo si od 3. 3. do 30. 4. 2014 aktivoval SIM kartu MOBILU OD ČEZ a zaregistroval se do soutěže, mohl jen získat. A tak se tři výherci mohou se svými rodinami těšit na týdenní pobyt ve Špindlerově Mlýně. Další dva si odteď budou užívat elektrokolo. Po dvou vstupenkách na hudební festival Colours of Ostrava včetně ubytování bude odměněno dalších pět výherců.

Kampaň byla zaměřená na nové zákazníky, kteří k MOBILU OD ČEZ přešli se svým telefonním číslem. „MOBIL OD ČEZ snižuje náklady na volání, SMS a data už více než 60 tisícům zákazníků. Tím ale nekončíme. Chceme přinášet také maximální pohodlí a zábavu. Proto se soutěžilo o relax v Krkonoších, pohodlnou cyklistiku s elektrokolem a o vstupenky na energií nabitý hudební festival,“ říká Pavel Hlavinka, generální ředitel ČEZ Prodej. Energie zákazníků Skupiny ČEZ je na prvním místě. Proto ji Helena Vlčková z Litovle, jedna z výherců, díky hlavní ceně načerpá v Krkonoších. „Jsem upřímně velmi mile překvapená. Pořídila jsem si MOBIL OD ČEZ kvůli výhodnější nabídce a volání v rodině zadarmo. Nenapadlo mě, že vyhraju hlavní cenu. Je to skvělé,“ říká výherkyně. Skupina ČEZ se dlouhodobě věnuje také elektromobilitě. Proto druhá výhra v podobě elektrokola poslouží paní Brtníkové z Telče a panu Zatloukalovi ze severočeských Údlic, kteří nově volají s MOBILEM OD ČEZ. Kolo s elektrickým pohonem je ideálním dopravním prostředkem do města i na výlety. Ujede až 64 km na jedno nabití, přičemž náklady na 1 ujetý kilometr s pomocí elektromotoru se pohybují přibližně na úrovni 0,04 Kč. Pořádně nabitá zábava čeká i na pět výherců, kteří pojedou na festival Colours of Ostrava. Ke vstupenkám získají i ubytování v hotelu.

Navíc už teď máme ale dobrou zprávu pro všechny, kdo chtějí ušetřit za volání. Do konce června si mohou pořídit balíček „Volám občas“ s 50 % slevou na volání během prvního měsíce. Minuta hovoru do jiných sítí tak vyjde jen na 1,- Kč. Volání v síti ČEZ je přitom zdarma!

Pro další soutěže a nabídky MOBILU OD ČEZ se vyplatí sledovat stránky www.cez.cz/mobil a facebookový profil www.facebook.com/CEZlidem.

O MOBILU OD ČEZ

MOBIL OD ČEZ přináší ideální rodinnou nabídku. V rámci mobilní sítě ČEZ si totiž zákazníci volají zdarma. Stačí si jen aktivovat některý z hlasových nebo datových balíčků. Za 200 Kč měsíčně hlasový balíček „Volám občas“ se 100 volnými minutami (v době trvání zvýhodněné nabídky do 30. 6. 2014 jen za 100 Kč), hlasový balíček „Volám rád“ za 340 Kč pak obsahuje 200 volných minut do všech sítí. Datové balíčky jsou dva. „Často online“ s 300 MB dat za 200 Kč měsíčně nebo „Žiju online“ za 300 Kč měsíčně s 1 GB dat. 24hodinový přístup k internetu je potom za 20 Kč s FUP 50 MB. Pro zákazníky, kteří nevyužijí potenciálu hlasových či datových balíčků, se nabízí základní tarif „Platím, jak volám“.

Zákazníci Skupiny ČEZ odebírající elektřinu nebo plyn posílají zprávy SMS v mobilní síti ČEZ zdarma. Touto výhodou mohou obdarovat i své 3 přátele, kteří také využívají služby MOBILU OD ČEZ. Samozřejmostí jsou MMS, roaming či převedení stávajícího čísla. Zdarma je k dispozici Hlasová samoobsluha *84 s možností spojení s operátorem. MOBIL OD ČEZ lze též obsluhovat v internetové samoobsluze ČEZ-ONLINE, na Zákaznických centrech Skupiny ČEZ či na Zákaznické lince 840 840 840. Na všech těchto místech je možné si MOBIL OD ČEZ zřídit. Uživatelé MOBILU OD ČEZ se mohou na www.stava.cz zdarma registrovat do Zákaznického programu ŠŤÁVA a čerpat výhody a slevy pro trávení volného času u stovek partnerů po celé České republice.