Multimedia str. 64

Personální informace

Hledáme absolventy technických oborů

Do roku 2020 bude Skupina ČEZ potřebovat minimálně 12 tisíc absolventů technických oborů. Zájem mladých lidí o technické vzdělání ale stále klesá, a tak má ČEZ za cíl zvýšit atraktivitu studia technických oborů i uplatnění v energetice. Ve středu 17. února společnost spojila síly s dalšími obhájci technického vzdělání, aby za podpory novinářů ovlivnili úvahu o své budoucí profesi.

18. 2. 2010

Charita a sponzoring

Fandíme olympionikům a sportu

Již za několik dní budeme fandit našich sportovcům na ZOH ve Vancouveru. Skupina ČEZ již deset let podporuje Český olympijský tým. Svou podporu sportu prezentuje mj. i na sportovištích jako je ČEZ Aréna v Pardubicích.

2. 2. 2010

Elektrárny

Monitorujeme stav ovzduší

Společnost ČEZ se snaží dlouhodobě monitorovat a vyhodnocovat vliv provozu svých uhelných elektráren na znečišťování ovzduší. Z toho důvodu proto provozuje vlastní síť imisního monitoringu, kde probíhá kontinuální měření oxidu siřičitého oxidu dusíku. Od 1. ledna 2010 byla tato síť rozšířena o měření prachových částic.

18. 1. 2010

Charita a sponzoring

Zaměstnanci Skupiny ČEZ přispěli handicapovaným

V rámci třetího ročníku charitativní akce "Plníme přání, myslíme na druhé" přispěli zaměstnanci Skupiny ČEZ 13 handicapovaným spoluobčanům na potřebné zdravotnické pomůcky. Celkem se sešlo 540 tisíc korun.

7. 1. 2010