Multimedia str. 65

Charita a sponzoring

Nový vozík udělal radost v Táboře

Letošní ročník charitativní akce společnosti ČEZ, Nadace ČEZ a Nadace Charty 77 Konta Bariéry vnesl radost do rodinného domu v Táboře, kde žije mladá rodina Másílkových. Pan Jaroslav, který je po těžkém úrazu odkázán na vozík, převzal šek, díky kterému si může dovolit nový – mnohem lepší model vozíku.

23. 12. 2009

Futuremotion
Elektromobilita

ČEZ poskytl elektromobily do domova Sue Ryder

Společnost ČEZ testuje v Česku první elektromobily. Jde o automobily, které jako pohon používají výhradně elektrickou energii. Dva elektromobily zapůjčila společnost ČEZ do domova pro seniory Sue Ryder v pražské městské části Michle.

21. 12. 2009

Charita a sponzoring

Zájem zaměstnanců pomáhat handicapovaným převýšil očekávání

V předvánoční době vyvrcholil třetí ročník charitativní akce zaměstnanců Skupiny ČEZ, kteří v rámci projektu "Plníme přání, myslíme na druhé" přispěli našim 13 handicapovaným spoluobčanům na potřebné zdravotnické pomůcky.

17. 12. 2009

Produkty a služby

Nová rozvodna v Rudné umožní rozvoj Ostravska

Jednou z nejvýznamnějších současných investicí společnosti ČEZ Distribuce na severní Moravě je právě dokončená rozvodna 110 kV v Ostravě na ulici Rudná. Nový uzel distribuční sítě je odpovědí na růst spotřeby, který vyvolaly zejména požadavky investorů v průmyslové zóně nad Porubkou a v okolí stávajícího Shopping parku. současně zajistí záložní napájení v síti 110 kV pro oblast Starý Zábřeh a kapacitně odlehčí zátěži vedení pro oblast Kunčice. Díky ní bude možné bez obtíží zásobovat elektřinou také novou ledovou plochu u ČEZ Arény.

10. 12. 2009